Bloemenabonnement bij 'Creaties met bloemen'

Zowel voor horeca, bedrijven als voor particulieren, kan een bloemenabonnement aangevraagd worden. Hoe werkt het? Neem contact met ons op en we maken vrijblijvend een offerte. Leveren kan op wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis. We zorgen voor een gepaste vaas om de bloemen op te verwerken. Uw oude arrangementen worden vervangen door nieuwe zodat u er geen omkijken naar heeft.

Contacteer mij

Bloemen en bloemstukken voor elke gelegenheid

Diensten voor bedrijven

  • Wij zijn van mening dat een receptie of ontvangstruimte een heel mooi en zichtbaar visitekaartje van je bedrijf is waar bezoekers zich welkom voelen. Wij leveren op regelmatige tijdstippen bloemdecoraties op maat van uw bedrijf met bijpassende vaas. Laat ons een voorstel maken voor een bloemenabonnement.

  • Verras je werknemer of relatie met een bloemetje en een persoonlijk kaartje. Dit kan aangevuld worden met een doosje chocolade of een flesje wijn.

  • Secretaressedag is dé moment om uw secretaresse of collega in de bloemetjes te zetten. Twijfel niet om voor een attentie te zorgen en u zal uw medewerkers zien stralen.

  • Wenst u een workshop bloemschikken te organiseren voor uw team? Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

  • Een receptie - presentatie - beurs - evenement - teambuilding, ...? Ook voor deze gelegenheden maken we de mooiste creaties die uw bedrijfsidentiteit tot uiting laten komen.


In uw restaurant

Wat past er niet beter bij een mooi gedekte tafel dan een bloemetje! Met een bloemenabonnement bezorgen we je telkens het aangepaste bloemenwerk.


Op uw feest

Al uw feesten, zowel een communie- of lentefeest, doopfeest, dansfeest, verjaardag, jubileum,... worden aangekleed met de mooiste bloemenarrangementen. We komen op de feestlocatie om al uw wensen te bespreken en maken van uw speciale gelegenheid een feest met een uniek resultaat.


Bij je huwelijk

Katrien Coninckx 'Creaties met bloemen' maakt uw bruidsboeket, corsages, tafelstukken, kerkdecoratie geheel naar wens. Jullie feestlocatie wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Laat ons helpen je mooiste dag stijlvol te beleven!


Uitvaart

Wij geloven dat elk mens een betekenisvol afscheid verdient. We onderscheiden ons dan ook door, naast het klassieke rouwwerk, te streven naar meer persoonlijke bloemcreaties tijdens de uitvaart.


Seizoensgebonden creaties

Wil u als bedrijf of winkel een aangepaste sfeer creëren met originele bloemcreaties, passende bij je interieur? Wij zullen voor extra gezelligheid zorgen die je bezoekers zeker zullen appreciëren.