Bloemabonnement bij 'Creaties met bloemen'

Zowel voor horeca, bedrijven als voor particulieren, kan een bloemenabonnement aangevraagd worden. Hoe werkt het? Neem contact met ons op en we maken vrijblijvend een offerte. Leveren kan op wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis. We zorgen voor een gepaste vaas om de bloemen op te verwerken. Uw oude arrangementen worden vervangen door nieuwe zodat u er geen omkijken naar heeft.

Contacteer mij

Wie ben ik?

Van kinds af aan ben ik een natuurmens, genietend van de kleine dingen. Regelmatig ging ik samen met mijn vader de bloementuin in om daar als stille genieter zijn harde werk te bewonderen.

Of het nu tekenen, schetsen of knutselen was, creatief zijn op allerlei manieren is steeds een passie geweest. Naarmate ik ouder werd, gebruikte ik mijn creativiteit voor het maken van bloemstukken. Nadien volgde ik workshops en ging steeds verder op zoek naar nieuwe materialen en ideeën. Na jaren gewerkt te hebben in de dienstensector, vond ik het tijd voor een drastische verandering en besloot ik een internationale floristenopleiding te volgen in Aalsmeer.

Nu is mijn droom een realiteit geworden: een atelier om mijn werk tot leven te brengen, een plaats van vakmanschap, inspiratie en creativiteit. Ik koos voor de uitdaging van een atelier waar ik me vooral kan specialiseren in totaalconcepten.

Ik hou als bloemendecorateur van een uitdaging!